Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi. |
De ce se numeşte FLAVIN 7? Pentru cã el conține flavonoide roşii extrase din 7 fructe (struguri roşii, mure negre, cireşe negre,coacãze negre,soc, porumbele,prune).Important de subliniat: FLAVIN 7 este un concentrat 100% natural, nu conține con- servanți, coloranți, emulgatori, substanțe nocive de orice naturã. Ce trebuie sã ştim despre flavonoide Flavonoidele sunt produsele secundare din metabolismul plantelor fotosintetice, care aparțin din categoria com- pozițiilor de tip polifenoli. Acestea determinã culoarea plantelor, dirijeazã reacțiile enzimelor, filtreazã razele UV nocive, protejeazã împotriva paraziților, tocmai de aceea maisunt numiți ca "sistemul imunitar al plantelor". Renumitul savant maghiar, Szent-Gyorgyi Albert,a descoperit flavonoidele în 1936, deşi activitatea principalã şi cea mai renumitã a savan- tului a fost producerea formei cristalizate a vitaminei C, pentru care a primit şi premiul Nobel. Descoperirea flavonoidelor stârneşte tot mai mult interes şi recunoastere în rândul oamenilor de ştiintã, deoarece cu ajutorul acestora s-au obținut vindecãri complete a numeroase afecțiuni din cele care erau pânã acum considerate incurabile, iar unele dintre ele au fost parțial vindecate, obținându-se astfel o prelungire mult mai mare a vieții. În țãrile evoluate, flavonoidele sunt menționate şi apreciate împreunã cu vitaminele, substanțele minerale şi oligoe- lementele. În Statele Unite ale Americii, de exemplu, se recomandã un consum zilnic de 150-200 mg de flavonoide. În me- dicinã se cunosc actualmente peste 5000 de feluri de flavonoide, dintre care cele mai multe feluri sunt flavonoide rosii. Trebuie sã ştim, cã în afa- rã de plantele roşii, flavonoidele sunt extrase şi din citrice, dar efectul acestora este semnificativ mai redus decât al celor roşii (efectul celui mai puternic produs flavonoid din citrice este de 7 ori mai slab decât efectul FLAVIN7).Recunoscând importanța flavonoidelor în zilele noastre, multe țãri produc astfel de produse,mai ales Statele Unite ale Americii şi Japonia. VITA CRYSTAL, datoritã invenției unice pe care o deține ( formula specialã de separare a moleculelor), este capabilã sã extragã cele mai multe flavonoide roşii, devenind astfel lider mondial în producerea de calita- te ale acestora.Ce trebuie sa cunoastem despre produsele Flavin si consumul lor
Produsele FLAVIN sunt siropuri concentrate ale caror substante sunt extrase din fructe alese cu mare grija pe soiuri si locuri de rodire. In regiunea Eger s-a dovedit ca anumite fructe au un continut mai mare de substante active. Fructele sunt cultivate in mod natural si nu sunt tratate cu substante chimice. Continutul de substante active este verificat foarte temeinic, iar acele fiucte, care nu corespund conform standardelor, datorita continutului necorespunzator de elemente, sunt eliminate. Produsele FLAVIN nu contin conservanti (sau alte substante sintetice), tocmai de aceea sunt depozitate in locuri deosebit de sterile. Sticlele sunt de asemenea sterile (de ex. curatirea sticlelor se face printr-un sistem de sterilizare prin ultrasunete). Preparatele FLAVIN, cu exceptia capsulelor, dupa deschidere sunt obligatoriu tinute in locuri reci, respectiv frigider, deoarece se pot altera.Inainte de a se consuma, produsele se agit bine. In compozitia produselor este luata in considerare si urmarita concentratia substantelor active, care pot oscila periodic in plantele culese (chiar si de la an la an) datorita schimbarii anumitor factori. De aceea pe fiecare lot de productie se folosesc cantitati diferite de fructe pentru a mentine constant procentul exact de substante active, indiferent de diferenta de calitate a fructelor. In cazul siropului FLAVIN 7, cantitatea de fructe necesara prepararii unei sticle de produs oscileaza intre 30-80 kg.
Despre produsele FLAVIN este necesar sa stim ca:
- Substantele lor active sunt combinate astfel, incat acestea sa se ajute intre ele, intensificand efectele de vindecare (au efect sinergic).
- Pot fi consumate alaturi de orice alt preparat, respectiv medicamente (se recomanda o diferenta de cel putin jumatate de ora, dar de pre-
- ferat este 2 ore intre consumul produselor FLAVIN si a altor produse).
- Nu apar probleme in cazul folosirii odata a unei cantitati mai mari de sirop. In cazul consumarii unei cantitati mai mari de sirop pot aparea
- cel mult diaree, arsuri gastrice.
- Este recomandat pe langa (si nu in locul) tratamentelor traditionale, ca sa accelereze procesele de vindecare.
Se recomanda consumarea dimineata pe stomacul gol (pentru o absorbtie mai mare), dar se poate utiliza oricand, chiar si de mai multe ori pe zi. In anumite cazuri nu se recomanda seara consumul lor, deoarece prin efectul lor energizant poate provoca insomnii. Sa tinem intotdeauna cel putin 2 minute siropul sub limba, astfel absorbtia va fi mai puternica. Daca vom fi atenti la starile care apar, vom resimti si alte efecte benefice. In caz de aciditate gastrica sau alte probleme ale stomacului si intestinelor, se pot consuma dupa ce ne hranim. Daca problemele nu dispar, se recomanda consumarea capsulelor de Flavin7, care se absorb in intestinul subtire.
Cât sã consumãm? Dacã suntem atenți la semnalele pe care organismul nostru ni le transmite, ştim exact când, ce şi de cât avem nevoie.Aşa este şi în cazul consu- mãrii produselor FLAVIN. Dupã ce am stabilit ce cantitate de sirop vom consuma, se recomandã ca aceastã dozã sã fie constantã pentru o peri- oadã mai mare de timp, iar în luna urmãtoare reducem doza. Dacã constatãm cã afecțiunile noastre au dispãrut sau simțim cã nu ne mai este ne- cesar siropul FLAVIN7, putem trece sã consumãm siropul FLAVIN3 sau la utilizarea siropului CRYSTAL DE SOARE. Este recomandatã o pauzã dupa o anumitã perioadã de timp (la început dupã 4-6 luni), ca organismul sã poatã funcționa şi fãrã ajutor. În ca- zul unui organism care este slãbit şi cu multe afecțiuni, produsele pot fi folosite permanent. Doza zilnica recomandata: profilactic 5 ml pe zi in cure de 4-6 luni pe an, dar se poate folosi si pe parcursul intregului an. Peste varsta de 40 de ani se recomanda 2 x 5 ml zilnic. Tinut cateva minute sub limba se obtine o absorbtie mai rapida. Se poate folosi adaugat la sucuri de fructe, cea- iuri caldute, apa. Se agita inainte de intrebuintare. Nu contine conservanti, de aceea, dupa deschidere se pastreaza in frigider!