bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

 

                                  De ce se numeşte FLAVIN 7?


              Pentru cã el conține flavonoide roşii  extrase din 7 fructe (struguri roşii, mure negre, cireşe negre,coacãze 
negre,soc, porumbele,prune).Important de subliniat: FLAVIN 7  este un  concentrat 100% natural, nu  conține con-
servanți,  coloranți, emulgatori, substanțe nocive de orice naturã.   


                           Ce trebuie sã ştim  despre flavonoide


              Flavonoidele  sunt produsele secundare din metabolismul plantelor  fotosintetice,  care aparțin  din categoria com-
pozițiilor de tip polifenoli. Acestea determinã culoarea  plantelor, dirijeazã reacțiile enzimelor, filtreazã razele UV nocive, 
 protejeazã împotriva paraziților, tocmai de aceea maisunt numiți ca  "sistemul imunitar al plantelor". Renumitul  savant 
maghiar, Szent-Gyorgyi Albert,a descoperit   flavonoidele în 1936, deşi  activitatea principalã  şi cea mai renumitã a savan-
tului a fost  producerea formei cristalizate a vitaminei C, pentru care a primit şi premiul Nobel. Descoperirea flavonoidelor
 stârneşte tot mai mult interes şi recunoastere în rândul oamenilor de ştiintã, deoarece cu ajutorul acestora s-au  obținut 
vindecãri  complete a numeroase afecțiuni din cele care erau pânã acum  considerate incurabile, iar unele dintre ele au fost 
 parțial vindecate,  obținându-se astfel o prelungire  mult mai mare a vieții.
              În țãrile evoluate, flavonoidele sunt menționate şi apreciate împreunã cu vitaminele, substanțele minerale şi oligoe-
lementele. În Statele Unite ale Americii, de exemplu, se recomandã un consum zilnic de 150-200 mg de flavonoide. În me-
dicinã se cunosc actualmente peste 5000 de feluri de  flavonoide, dintre care cele mai multe feluri sunt  flavonoide rosii. Trebuie sã ştim, cã în afa-
rã de plantele roşii,  flavonoidele sunt extrase şi din citrice, dar efectul acestora este semnificativ mai redus decât al celor roşii (efectul celui mai 
puternic produs  flavonoid din citrice este de 7 ori mai slab decât efectul FLAVIN7).Recunoscând importanța flavonoidelor în zilele noastre, multe
 țãri  produc astfel de  produse,mai ales  Statele Unite ale Americii şi Japonia. VITA  CRYSTAL, datoritã invenției unice pe care o deține ( formula
 specialã de separare a moleculelor), este capabilã sã extragã cele mai multe flavonoide roşii,  devenind astfel lider mondial în producerea de calita-
te ale acestora.
                          Ce trebuie sa cunoastem despre produsele Flavin si consumul lor

Produsele FLAVIN sunt siropuri concentrate ale caror substante sunt extrase din fructe alese cu mare grija pe soiuri si locuri de rodire. In regiunea Eger s-a dovedit ca anumite fructe au un continut mai mare de substante active. Fructele sunt cultivate in mod natural si nu sunt tratate cu substante chimice. Continutul de substante active este verificat foarte temeinic, iar acele fiucte, care nu corespund conform standardelor, datorita continutului necorespunzator de elemente, sunt eliminate. Produsele FLAVIN nu contin conservanti (sau alte substante sintetice), tocmai de aceea sunt depozitate in locuri deosebit de sterile. Sticlele sunt de asemenea sterile (de ex. curatirea sticlelor se face printr-un sistem de sterilizare prin ultrasunete). Preparatele FLAVIN, cu exceptia capsulelor, dupa deschidere sunt obligatoriu tinute in locuri reci, respectiv frigider, deoarece se pot altera.Inainte de a se consuma, produsele se agit bine. In compozitia produselor este luata in considerare si urmarita concentratia substantelor active, care pot oscila periodic in plantele culese (chiar si de la an la an) datorita schimbarii anumitor factori. De aceea pe fiecare lot de productie se folosesc cantitati diferite de fructe pentru a mentine constant procentul exact de substante active, indiferent de diferenta de calitate a fructelor. In cazul siropului FLAVIN 7, cantitatea de fructe necesara prepararii unei sticle de produs oscileaza intre 30-80 kg.

Despre produsele FLAVIN este necesar sa stim ca:

  • Substantele lor active sunt combinate astfel, incat acestea sa se ajute intre ele, intensificand efectele de vindecare (au efect sinergic).
  • Pot fi consumate alaturi de orice alt preparat, respectiv medicamente (se recomanda o diferenta de cel putin jumatate de ora, dar de pre-
  • ferat este 2 ore intre consumul produselor FLAVIN si a altor produse).
  • Nu apar probleme in cazul folosirii odata a unei cantitati mai mari de sirop. In cazul consumarii unei cantitati mai mari de sirop pot aparea
  • cel mult diaree, arsuri gastrice.
  • Este recomandat pe langa (si nu in locul) tratamentelor traditionale, ca sa accelereze procesele de vindecare.
Se recomanda consumarea dimineata pe stomacul gol (pentru  o absorbtie mai mare), dar se poate utiliza  oricand, chiar si de mai multe ori pe 
zi. In anumite cazuri nu se recomanda  seara consumul lor, deoarece prin efectul lor energizant poate provoca  insomnii. Sa tinem intotdeauna cel  
putin 2 minute siropul sub limba, astfel absorbtia va fi mai puternica. Daca  vom fi atenti la starile care apar, vom resimti si alte efecte  benefice.
    In caz de aciditate gastrica sau alte  probleme ale stomacului si intestinelor, se pot consuma dupa ce ne hranim. Daca  problemele nu dispar, se 
recomanda consumarea capsulelor de Flavin7, care se  absorb in intestinul subtire.
  
                                                   Cât sã consumãm?
        Dacã suntem atenți la semnalele pe care organismul nostru ni le transmite, ştim exact când, ce şi de cât avem nevoie.Aşa este şi în cazul consu-
mãrii produselor FLAVIN. Dupã ce am stabilit ce cantitate de sirop vom consuma, se recomandã ca  aceastã dozã sã fie constantã pentru o peri-
oadã mai mare de timp, iar în luna urmãtoare reducem doza. Dacã constatãm cã afecțiunile noastre au dispãrut sau simțim cã nu ne mai este ne-
cesar siropul FLAVIN7, putem trece sã consumãm siropul FLAVIN3 sau la utilizarea siropului CRYSTAL DE SOARE.
          Este recomandatã o pauzã dupa o anumitã perioadã de timp (la început dupã 4-6 luni), ca organismul sã poatã funcționa şi fãrã ajutor. În ca-
zul unui organism care este slãbit şi cu multe afecțiuni, produsele pot fi folosite permanent.
Doza zilnica  recomandata: profilactic 5 ml pe zi in cure de 4-6 luni pe an, dar se poate  folosi si pe parcursul intregului an. Peste varsta de 40 de 
ani se recomanda 2 x 5 ml  zilnic. Tinut cateva minute sub limba se obtine o absorbtie mai rapida. Se  poate folosi adaugat la sucuri de fructe, cea-
iuri caldute, apa. Se agita  inainte de intrebuintare. Nu contine conservanti, de aceea, dupa deschidere se pastreaza in frigider!
1 pag 2 3